Frens Damen Oprichter / adviseur

Frens Damen

Vrijdenker, procesdenker, probleemoplosser, mensen-mens. Frens is de drijvende kracht achter Cradle Media. Door zijn studieachtergrond en ervaring in de ruimtelijke ontwikkeling is hij een volwaardige gesprekspartner. Frens luistert graag en is analytisch sterk. Vanuit nieuwsgierigheid en passie zoekt hij altijd naar nieuwe inzichten, toepassingen en oplossingen.

In 2007 is Frens afgestudeerd aan de Wageningen Universiteit (richting milieupolitiek) en heeft vier jaar gewerkt als projectmanager / 3D artist bij een visualisatiebedrijf op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Sindsdien werkt hij met Cradle Media elke dag aan betere communicatie binnen RO processen en engineering.

“Als je aan twee mensen vraagt om de zin “Jan eet fruit” te beschrijven dan ziet de één een noestige boer die een appel schilt voor zich, terwijl de ander een verfijnde jongen in pak die een banaan eet ziet. Projecties van mensen verschillen nogal eens, zeker als het mensen zijn uit verschillende vakgebieden.

Zo werkt het in ruimtelijke ontwikkeling ook ongeveer, de éne tunnel is de andere niet. Als je met 3D een gedeelde beleving schept van een technisch of abstract plan, dan kom je samen snel ter zake, omdat je zeker weet dat je over dezelfde ruimtelijke invulling spreekt. Het geeft echt voldoening om te zien dat communicatie er beter van wordt.”

Email: frens@cradlemedia.nl

Pim Brands 3D artist

Pim Brands

Pim is een nauwkeurige en veelzijdige 3D artist. Hij heeft veel ervaring met het interpreteren van technische tekeningen en is zeer bekend met infrastructuur en engineering. Pim zorgt ervoor dat onze projecten op een planmatige manier verlopen zodat de productie efficiënt is. Pim houdt niet van stress, dus hij zorgt ervoor dat we die zo weinig mogelijk hebben.

Email: pim@cradlemedia.nl

Netwerk

Netwerk

Op projectbasis werken we samen met vaste externen, zoals coders, sounddesigners, filmmakers. Wat ze gemeen hebben is dat ze erg goed zijn in wat ze doen.